BodySculptor is een doeltreffende en medisch bewezen methode voor het verbeteren van het figuur en het lichaam.

De methode is duurzaam en maakt het lichaam bij elke behandeling sterker en fitter.

 

Hoe werkt het?

De therapie combineert de efficiëntie van lage frequentiegolven met de weldaad van lichamelijke drainage door micropressie. Deze golven zijn absoluut onschadelijk voor de huid of het lichaam.
BodySculptor gaat op een selectieve manier vetmassa verminderen.
De specifieke golflengte stimuleert de biologische mechanismen van ons natuurlijk vetverbrandingssysteem. Onder het effect van de bio-magnetische golven van de BodySculptor worden de vrije vetzuren, die gestockeerd zijn onder van triglyceriden in de vetcellen, progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage.
Voor welke zones is BodySculptor geschikt?
BodySculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone maar kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen.
Volgens persoonlijke behoeften zal BodySculptor reageren op zowel:
GELAAT – KIN & ARMEN
HEUPEN – BUIK & TAILLE
DIJEN – KNIEEN & KUITEN
Voor wie is BodySculptor geschikt?
Voor iedereen die slank en gezond door het leven wil. Voor zowel mannen als vrouwen. Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overuigend.
Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.
Ook verstevigend voor de huid!
Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen. Het lichaam verliest haar silhouet en kleine uitzakkingen verschijnen…
Inderdaad, niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid. De levensstijl speelt hierin een belangrijke rol, maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap en een tekort aan hydratatie. Dit zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastinevezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de BodySculptor verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek ook aangewezen voor vrouwen die enkel op zoek zijn naar huidversteviging.

BodySculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid. Dit zowel voor het lichaam als voor het gelaat, kin en hals.

BodySculptor biedt dus een concreet en duurzaam resultaat

Hoe verloopt de behandeling?
BodySculptor is echt genieten. Allereerst wordt er een aangepaste crème aangebracht op de probleemzones. Vervolgens wordt er een speciaal pakje aangedaan en neemt u plaats in het pak van de BodySculptor. Het enige wat we dan nog moeten doen is op de startknop duwen en u kan heerlijk ontspannen.
Hoe dikwijls moet ik de BodySculptor herhalen?
De resultaten met BodySculptor zijn duurzaam. Toch adviseren wij om je kuur 2x per maand te onderhouden. Dit kan bv door een 20 beurtenkaart te nemen na je kuur.