De afslankmethode met Better Belly geeft u de kans om op een snelle, eenvoudige en effectieve wijze van uw buikvet af te komen.

WAAROM HET NU WEL MOGELIJK IS OM AF TE SLANKEN ROND UW TAILLE.
Gaat u op de gewone manier bewegen zoals u gewend bent, dan zal u ervaren dat u een koude buik heeft, dat is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. De eigenschap van vet is hoe kouder hoe meer het zijn vorm behoudt (denk maar aan een pakje boter).
Door met de Better Belly@ te gaan sporten merkt u dat uw buik wel warm wordt. Doordat de warmte van de Better Belly® wordt verhoogd naar 55 graden én omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor is het mogelijk met Better Belly® veel meer resultaat te behalen dan met een normale training.
De methode is eenvouding:
U gaat 2-3 keer per week 30 tot 45 minuten trainen voor minimaal 4 weken.
 Tijdens de training op de Crosstrainer of fiets, traint u met de Better Belly® tailleband om met infrarood straling.

Door de diepgaande werking van het infrarood in samenwerking met het bewegen, zal uw lichaam extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken.

De vele positieve effecten die mogelijk zijn wanneer u gaat trainen met Better Belly®:
* Stimuleert de vetverbranding
* Verhoogt de ruststofwisseling
* Vermindert rugklachten
* Helpt bij herstellen van blessures
* Verbetert de soepelheid van de spieren en gewrichten
* Helpt bij menstruatiepijn
* Verbetert de slaap

Om een optimaal trainingsschema op te stellen, voorziet Linea Bella een figuuranalyse met 3 metingen: een beginmeting, een tussenmeting en een eindmeting.

SNEL EEN STRAKKE BUIK!